در راستاي پيشبرد اهداف طرح جهش توليد در ديمزارهاي شهرستان نمین جلسه هم اندیشی برگزار شد
در راستاي پيشبرد اهداف طرح جهش توليد در ديمزارهاي  شهرستان نمین جلسه هم اندیشی برگزار شد

شنبه, 11 دی,1400

در راستاي پيشبرد اهداف طرح جهش توليد در ديمزارهاي شهرستان نمین جلسه هم اندیشی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، شهرام محسنی مدیر جهاد کشاورزی نمین خبر دادند در راستای پیشبرد اهداف طرح جهش توليد در ديمزارها ، جلسه اي با حضور دکتر غلامي نماينده طرح جهش ، مهندس شارعي ناظر فنی طرح جهش در استان، مهندس حسن زاده نماينده ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و کارشناسان مرکز در محل جهاد کشاورزی ویلکیج شهرستان نمین در مورخه 1400/10/6 برگزار شد. این جلسه جهت بررسي وضعيت پيشرفت طرح جهش تولید در دیمزارهاي بخش ويلکيج برگزار شد.

شهرام محسنی مدیر جهاد کشاورزی نمین اعلام نمودند که جلسه اي با حضور دهيار، شوراها ، مددکاران و کشاورزان پيشرو در روستاي سوها حوزه عمل مرکز جهاد کشاورزي ويلکيج برگزار گرديد.
در این جلسه مهندس حسن زاده نماينده ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ضمن تبیین اهداف این طرح ابیان داشتند که : نتایج طرح جهش تولید در دیمزارها که همان ارتقای تولیدات در دیمزارهاست بایستی در سفره مردم دیده شود.
آقای حسن زاده اضافه نمودند : توانمند سازی کشاورزان و نیز کاهش آفات و بیماری‌ها و علف هرز و افزایش تولید گندم استان از اهداف این طرح است.
سپس مهندس شارعي بيان داشت : با توجه به خشکسالی ها، شرایط بارندگی اخیر نشان داد بایستی اقداماتی را برای مقابله با خشکسالی داشته باشیم و برنامه سازمان این است که در قالب طرح جهش تولید در دیمزارها، کشاورزان زیرپوشش اين طرح بايستي از بیمه بسیار ارزان منتفع شوند.
وی، ارایه نهاده های یارانه دار به کشاورزان زیرپوشش طرح را از مزایای طرح برشمرد که بسیار مورد استقبال زارعین قرار گرفته است.
دکتر غلامی نماینده طرح جهش تولید در دیمزارهای استان ضمن ترغیب کشاورزان به کشت انتظاري علوفه و حبوبات عنوان کرد: بر اساس تجارب سنواتی میزان عملکرد کشت پاییزه و انتظاری به مراتب بهتر از سنتی بوده و موجب افزایش عملکرد چشمگیری شده است.
وی با بیان اینکه مزیت کشت مستقیم کاهش هزینه تولید به دلیل کاهش تعداد عملیات و افزایش بهره‌وری آب است، تصریح کرد: کاشت انتظاری یا خفته از اواخر آبان شروع و تا اواخر آذر، حتی قبل از اولین برف زمستان قابل کشت می‌باشد به‌طوریکه بذر در داخل خاک به‌ صورت خفته بدون اینکه جوانه بزند می‌ماند و به محض بالا رفتن تدریجی دما در اواخر اسفند ماه و شروع بارندگی بهاره شروع به جوانه‌زنی و رشد نموده و سر از خاک بیرون می‌آورد.
در پایان برنامه با پرسش و پاسخ در خصوص مسائل و مشکلات طرح پایان یافت.
Print

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

x
پرداخت قبوض
دی ان ان