محسنی اضافه کرد نظم دهی، شناسنامه دار کردن ماشین آلات، تسهیل در خرید و فروش و نقل و انتقال اسناد مالکیتی، هوشمند سازی و تخصیص سهمیه سوخت، تهیه بانک اطلاعاتی ماشینهای کشاورزی و نیرو محرکه شهرستان جهت برنامه ریزی در انجام عملیات کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی از مزایای طرح پلاک گذاری ماشین آلات کشاورزی است.
تخصیص و تحویل کامل سوخت به تراکتورها و کمباینها در این شهرستان مشروط به داشتن پلاک انتظامی است و تنها از طریق کارت سوخت توزیع میشود.
وی تاکید کرد: تمامی مالکان دستگاههای تراکتور و کمباین باقیمانده اندک فاقد پلاک در اسرع وقت جهت تشکیل پرونده و شمارهگذاری دستگاه خود مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان مراجعه کنند.
این مقام مسئول بیان کرد: اجرای این طرح مشکلات سوخت و مشکلات مالکین که با صدور برگ سبز برای ماشین آلات (تراکتور و کمباین) حل شده و رضایت کشاورزان را سبب شده و با توجه به اینکه از سال 1401 ارائه تسهیلات و سوخت فقط منوط به داشتن برگ سبز می باشد در صورت توافق وراث دستگاه های باقی مانده تقاضای مالکین چند دستگاه باقی مانده را نیز می توانیم به اتمام برسانیم.
مدیر جهاد کشاورزی نمین اظهار نمود در زمینه شمارهگذاری هیچ محدودیتی وجود ندارد و حتی ادوات کشاورزی که عمر بالای ۲۵ سال نیز دارند، میتوانند در طرح شمارهگذاری دخیل باشند.
ایشان عنوان کرد: با پلاکگذاری ادوات کشاورزی و کنترل مصرف سوخت، ضمن جلوگیری از قاچاق سوخت میتوانیم نیازهای بخش کشاورزی را به موقع تامین کرده و مشکلات موجود را در این زمینه رفع کنیم.
محسنی تاکید نمودند که شمارهگذاری ماشینآلات کشاورزی یکی از ضروریات خدمت رسانی مطلوب در عرصه مکانیزاسیون است و میتوان در سوخترسانی در تمامی فصول سال به ماشینآلات کشاورزی برنامهریزی کرد لذا صاحبان تعداد اندک تراکتور و ادوات کشاورزی باید در پلاک گذاری ماشین آلات خود تلاش و اقدام نمایند .