کانون جوانان روستایی شهرستان نمین با حضور مدیرکل دفتر ترویج دانش و فناوری ، موسسه آموزش و ترویج کشاورزی و مسئولین سازمان جهاد کشاورزی استان تشکیل گردید

کانون جوانان روستایی شهرستان نمین با حضور مدیرکل دفتر ترویج دانش و فناوری ، موسسه آموزش و ترویج کشاورزی و مسئولین سازمان جهاد کشاورزی استان  تشکیل گردید
ارسال شده: آبان 4, 1400
نظرات: 0

در راستای اجرای سیاستهای نظام نوین ترویج کشاورزی نشست مشترک و صمیمانه ای با دکتر موم وندی مدیرکل دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی موسسه آموزش و ترویج کشاورزی به همراه مهندس جعفری، دکتر ضیاچهره مدیریت هماهنگی ترویج، خانم دکتر نوراللهی رئیس اداره ترویج استان، مهندس محسنی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان، دکتر ناطقی رئیس مرکز جهاد کشاورزی ویلکیج ، کارشناسان مسئول پهنه های تولیدی مرکز و با حضور جمعی از اعضای کانون جوانان روستایی بخش ویلکیج شهرستان نمین برگزار شد.

دکتر موم وندی درباره ظرفیت سازی برای جوانان روستایی در حوزه کشاورزی گفت: در کشور ما کشاورزی بر نیروی انسانی استوار است و نظام متفاوتی را نسبت به کشاورزی با تکنولوژی دارد. یکی از راهکارهای تجدید حیات روستاها و جلوگیری از مهاجرت فزاینده جوانان به شهرها، دخالت دادن جوانان در توسعه کشاورزی و روستایی از طریق فرهنگ سازی و سرمایه گذاری در روستاها است که نقشی حیاتی در حفظ، تربیت و نگهداشت سرمایه‌‌های انسانی (کشاورز زادگان) خواهد داشت.
دکتر موم وندی با اشاره به اینکه گرایش به تحصیل در بخش کشاورزی نیز نزولی است، یادآور شد: یکی از دغدغه‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی تربیت کشاورزان آینده و ظرفیت سازی برای آموزش در این بخش است. وی ایجاد هنرستان‌های کشاورزی را از دیگر برنامه های در حال پیگری عنوان کرد و افزود: ساماندهی اطلاعات جوانان هر روستا در قالب بانک اطلاعاتی که در نهایت در قالب کانون‌های ظرفیت‌‌سازی جوانان روستایی ساماندهی می‌شوند نیز در دستور کار قرار دارد.
موم وندی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی به دنبال بهبود زنجیره های ارزش تولید قبل از شروع تولید تا مصرف کننده نهایی است. ایجاد ارزش افزوده های جدید در مراحل مختلف زنجیره سبب تنوع مشاغل، افزایش درآمد و اقتصادی بودن بخش کشاورزی می شود.
مدیرکل دفتر ترویج دانش و فناوری کشاورزی یادآور شد: جوانان روستایی می توانند کمک بسزایی در ایجاد ارزش افزوده داشته باشند.
لازم به ذکر است که این طرح برای نخستین بار در سطح منطقه ویلکیج به صورت پایلوت در حال اجرا است.
در این کانون‌های جوانان روستایی و عشایری، مروجان پهنه‌ها وظیفه هدایت، نظارت و مهارت آموزی برعهده دارند. پيش بيني مي شود يكي از زمينه هاي عمده فعاليت اين كانون ها در آينده، ايجاد صندوق اعتباري و مالي جهت مساعدت به اعضا جهت توسعه كارآفريني و مشاغل از طريق اين كانون ها باشد.
Print
کلمات کلیدی:
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

x
پرداخت قبوض
-->
دی ان ان