به گزارش ایرنا ، شهرام محسنی روز دوشنبه اظهارکرد: پارسال نیز با همت اداره امور دام مدیریت جهاد کشاورزی نمین و تلاش شبانهروزی کارشناسان و تولیدکنندگان واحدهای مرغداری و تولیدی گوشت سفید و افزایش تعداد جوجهریزیها در منطقه به بیش از۶ میلیون قطعه در سال، تولید گوشت سفید این شهرستان از ۱۰ هزار تن در سال ۱۳۹۸ به بیش از ۱۲۰۰۰ تن رسید.
او افزود: با توجه به سرانه مصرف گوشت سفید در کشور که بطور متوسط ۲۸ کیلوگرم در سال میباشد از این تولید ۲ هزار تن در شهرستان نمین مصرف شده و بیش از ۱۰ هزار تن به مرکز استان و شهرستانهای دیگر استان ارسال و صادر شده است.
وی گفت: شهرستان نمین بعد از شهرستان اردبیل و مشگینشهر رتبه سوم تولید گوشت سفید استان را دارا میباشد که با ۷۶ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت یک میلیون و ۶۲۰ هزار قطعه در یک دوره قطب تولید گوشت سفید در استان است.
او تعداد جوجهریزیهای ماههای اخیر را بطور متوسط ماهانه بیش از ۵۰۰ هزار قطعه ذکرکرد.