افزایش تولید گوشت سفید در شهرستان نمین

ارسال شده: مرداد 4, 1400
نظرات: 0

افزایش تولید گوشت سفید در شهرستان نمین

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل شهرام محسنی با اعلام این خبرافزود: در سال 1399 با همت اداره امور دام مدیریت جهاد کشاورزی نمین و تلاش شبانه روزی کارشناسان و تولید کنندگان واحدهای مرغداری و تولیدی گوشت سفید و افزایش تعداد جوجه ریزی ها در شهرستان نمین به بیش از6 میلیون قطعه در سال، تولید گوشت سفید این شهرستان از 10000 تن در سال 1398 به بیش از 12000 تن در سال 1399 ارتقاء یافت.

مدبر جهاد کشاورزی نمین افزود: با توجه به سرانه مصرف گوشت سفید در کشور که به طورمتوسط 28 کیلوگرم در سال می باشد از این تولید 2000 تن در شهرستان نمین مصرف و بیش از 10000 تن به مرکز استان و شهرستانهای دیگر استان ارسال و صادر شده است.
محسنی افزود: شهرستان نمین بعد از شهرستان اردبیل و مشگین شهر ، رتبه سوم تولید گوشت سفید استان را دارا می باشد که با 76 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت 1620000 قطعه در یک دوره قطب تولید گوشت سفید در استان می باشد .
وی در پایان اضافه کرد: با توجه به جوجه ریزی های ماههای اخیر که به طورمتوسط ماهانه بیش از500000 قطعه می باشد پیش بینی می گردد در سال 1400 نیز بیش از 12500 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید گردد.
Print
کلمات کلیدی:
رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه

برای دادن نظر لطفا وارد شوید و یا ثبت نام کنید

x
پرداخت قبوض
-->
دی ان ان